لیست اختراعات احسان احمدی
قابي فلزي كه موتورچرخ گوشت همراه باگيربكس درداخل آن نصب گرديده است .موتورتوسط ميل لنگ وشاتوني به ورقه اي به طول30سانتي متر كه درزير آن4عددفرچه نصب شده است ودربالاي فرچه ها لوله ي كه زيرآن سوراخ هايي براي پاشيدن آب نصب شده است
تهييه ميكروسفيرهاي كتيرا براي دارورساني به روده بزرگ هدف اين اختراع مي باشد. دارورساني از راه خوراكي به روده بزرگ (كلون) به علت گذر دارو از معده و روده كوچك با تفاوت هاي زياد محيطي از جمله تغيرات pH در محدوده 5/1-7 و زمان ماندگاري زياد دارو در اين نواحي با چالش مواجهه است. كتيرا يك پلي ساكاريد طبيعي است كه تنها توسط فلور طبيعي روده تخريب مي شود صورت چشمگيركاهش يابد. به طور كلي از اين سيستم دارو رساني ميتوان براي تمامي داروهايي كه محل اثر آنها روده بزرگ مي باشد استفاده كرد و باعث كاهش عوارض جانبي داروهاي مورد نظر شود.
اختراع حاضر در زمينه مكانيك-انرژي كاربرد دارد. هدف از اختراع جابه جايي حجمي از مايع است كه مي توان با استفاده از گرماي منتقل شده به مايعي با دماي جوش پايين، از جابه جايي مايع و بالارفتن مركز جرم آن توليد انرژي كرد. اجزاي اختراع عبارتند از: 1-محفظه بسته شيشه اي كه داراي دو قسمت مجزاي بالا و پايين است 2- لوله ي باريكي كه قسمت بالاي آن خميده است و محفظه بالا و پايين را به هم وصل مي كند 3-مايع با درجه جوش پايين مانند دي كلرومتان محفظه بسته ترجيحا از جنس شيشه است و راه خروج و ورود به بيرون محفظه وجود ندارد. محفظه بسته داراي دو ناحيه است ناحيه بالا و ناحيه پايين كه از هم جدا هستند و راه ارتباطي بين سطح بالا و پايين فقط لوله اي باريك است.ابتداي لوله باريك در زير مايع و نزديك به كف محفظه قرار دارد و ناحيه خميدگي سطح بالا با لوله پاييني به هم متصل هستند بدين ترتيب بين سطح بالايي محفظه و سطح پاييني محفظه فقط به وسيله لوله مويين راه ارتباط وجود دارد وراه ديگري وجود ندارد
خلاصه در پرونده يافت نشد به تصوير شرح و توصيف مراجعه شود.
در كارخانه هاي توليد شن و ماسه در فرآيند بازيافت آب، حجم قابل توجهي از گل و لاي توليد مي¬شود كه به دليل نبود مكان كافي براي انباشت اين مواد و هزينه بالاي حمل آنها محدوديت هاي قابل توجهي براي صنعت توليد شن و ماسه به خصوص در شرق تهران به وجود آمده است. ارائه كاربردهاي موثر براي اين پسماندها مزيت هاي قابل توجهي براي كارخانه هاي توليد شن و ماسه در پي خواهد داشت. اين اختراع به توليد آجر سبز به روش ژئوپليمري از پسماند كارخانه ي شن و ماسه به منظور كاربرد در صنعت ساختمان پرداخته است. شايان ذكر است كه در ساليان اخير با افزايش چشمگير ارزش انرژي به دليل حذف يارانه ها و ناهمواري هاي موجود براي انتقال گاز به محل كارخانه ، توليد مصالح با اعمال حرارت با چالش هاي جدي مواجه شده است. از طرفي به دليل توجه بيش از پيش مسئولان به مقوله محيط زيست و لزوم حركت به سمت توسعه پايدار، توليد كنندگان عرصه ي ساخت و ساز بايستي در پي به كارگيري مصالحي باشند كه كمترين تاثير منفي را بر محيط زيست داشته باشند. روند توليد متداول آجر عمدتا نيازمند صرف انرژي زياد براي افزايش دما تا ( 1100 – 1300 ) درجه سانتيگراد مي باشد اما توليد آجر هاي ژئوپليمري در اختراع حاضرنياز به دماي بالا نداشته و صرفا با استفاده از فعال كننده هاي شيميايي و عمل¬آوري در دماهاي 40 تا حداكثر 100 درجه سانتي گراد توليد مي¬گردند . آجرهاي توليد شده در اين اختراع از طريق واكنش بين محصول پسماند كارخانه هاي شن و ماسه و مواد پايه ژئوپليمري همچون هيدركسيد سديم و سيليكات سديم به همراه آهك در محيط آبي توليد شده و براي عمل آوري آنها بسته به تركيب پسماند دماي 40 تا 100 درجه سانتيگراد بايستي استفاده شود. محصول توليد شده در اين روش قابليت كاربرد به عنوان آجر با مشخصات مطلوب و حتي مقاومت هاي بالا را داراست. اين اختراع داراي نمونه مشابه داخلي و خارجي نمي باشد.
1- مقصود اختراع (OBJECT OF THE INVENTION): ارائه بيوراكتوري نوين با قابليت تصفيه ي مناسب فاضلاب هاي متوسط تا قوي با به حداقل رساندن هزينه هاي مرتبط با مصرف مواد شيميايي، انرژي، ساخت راكتور، قطعات مكانيكي مورد نياز و كاهش لجن توليدي است. 2- برجستگيهاي تكنيكي اختراع (FEATURES OF THE INVENTION): قابليت تامين پسابي با كيفيت بالا، حذف نيتروژن و فسفر، توليد انرژي (توليد گاز متان)، سهولت ساخت بيوراكتور، نياز به فضاي كمتر جهت ساخت، توليد لجن پايين، مقاومت آلي و هيدروليكي بالا، غلظت بيومس بالا و عدم نياز به بازچرخش لجن. 3- زمينه فني اظهارنامه اختراع (FIELD OF APPLICATION): كاربرد راكتور بيولوژيك در تصفيه ي فاضلاب هاي حاوي تركيبات آلي، نيتروژن و فسفر. 4- پيشنهاد جايگزين (ALTERNATIVE IF APPROPRIATE): در صورت نياز به حذف بالاتر نيترات و نيتروژن كل مي توان از بازچرخش پساب خروجي ناحيه ي هوازي به بخش بي هوازي استفاده نمود. در صورتي كه راندمان بالاتري در حذف مواد آلي مورد نياز باشد مي توان از طريق تغيير درصد پرشدگي و يا زمان ماند هيدروليكي اين مشكل را تا حدودي رفع نمود. 5- توصيف مختصر اختراع: اختراع مورد بحث بيوراكتوري با جريان قالبي و در مقياس پايلوت است كه هر دو فاز بي هوازي و هوازي آن به صورت رشد چسبيده بوده كه با اصلاح قرارگيري بخش هاي مورد نياز (توالي بي هوازي- هوازي و بازچرخش پساب)، كنترل جهت جريان هاي بالارو و پايين رو و كاربرد بستر رشد بيوفيلم در آن، علاوه بر كاهش هزينه ساخت، طراحي و بهره برداري از يك جهت، و افزايش كارايي فرآيند، سهولت مديريت و بهره برداري نيز از جهتي ديگر افزايش يافته است.
مطالعات جديد نشان داده اند كه تقاضاي زيادي براي آلياژ منيزيم با نرخ خوردگي قابل كنترل، خواص مكانيكي مناسب، و قابليت رشد لايه ي آپاتيت شبيه به استخوان روي منيزيم در بدن وجود دارد. روشي براي اين چالش مي تواند كاربرد كامپوزيت هاي زمينه فلزي با زمينه ي منيزيم باشد. هدف اين كار ساخت و مشخصه يابي نانو كامپوزيت ساخته شده از منيزيم به عنوان زمينه و نانو ذرات هيدروكسي آپاتيت به همراه نانو لوله كربني به عنوان فاز تقويتي مي باشد. اين كامپوزيت به روش همگن سازي و سپس پرس دو مرحله اي توليد شد. براي مشخصه يابي و بررسي خواص، تست هاي مكانيكي، خوردگي، شبيه سازي محيط بدن، آناليز ساختار، و عكس برداري ميكروسكوپ الكتروني انجام شد. نتايج نشانگر آن بود كه افزودن فاز تقويتي هيدروكسي آپاتيت/نانو لوله كربني موجب بهبود خواص مكانيكي، تحت كنترل شدن رفتار خوردگي و سرعت بخشيدن به تشكيل لايه ي آپاتيت روي سطح مي شود. تشكيل لايه ي آپاتيت روي سطح اين كامپوزيت مي تواند باعث افزايش بيوسازگاري منيزيم براي كاربردهاي پزشكي شود.
موارد یافت شده: 15